top of page

Ervaringen

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok

Joyce

Joyce

12-01-2023

Ashley heeft gekraamd bij allebei mijn kinderen. Na de eerste wist ik zeker dat ik haar ook wilde bij mijn tweede. Alles voelt heel vertrouwd, ze legt je dingen duidelijk uit en is zo rustig met baby'tjes. Ze weet heel goed wat ze doet en dat geeft een gerust gevoel. Ook houdt ze veel rekening met de partner, zodat hij ook bijvoorbeeld weet hoe je je kindje in bad moet doen etc. Ik zou Ashley aan iedereen aanbevelen. Ze is ontzettend makkelijk in de omgang en het voelt niet alsof er een vreemde in huis is.

Caro

Maaike

Maaike

Caro

12-01-2023

Onze schoonzus Ashley kwam bij ons kramen en wat hebben we genoten! Ze was lief, zorgzaam en professioneel. Ze heeft ons super goed geholpen bij de borstvoeding en veel kunnen leren! Ashley heeft een hart van goud en we zijn blij dat jij gezellig een weekje bij ons was! Liam heeft geluk met zo’n leuke tante en kraamverzorgster in 1!

Liefs, Caro, Luuk en Liam

Man with Bun_edited.jpg

Merlijn

Merlijn

12-01-2023

Ashley heeft er een superfijne kraamweek van gemaakt voor ons!! Ze helpt jou, je baby en ondersteunt je ook nog in het huishouden, super fijn in die drukke week. Ze zorgt dat je goed eet en drinkt en plant ruimte voor een dutje in. Ze maakt heerlijke ontbijtjes en tussendoortjes, echt een feestje!

 

We hebben als nieuwe ouders veel gehad aan haar tips en ze is heel lief met je baby. Ik zou Ashley aan iedereen aanraden en bel haar zeker als ik een tweede kindje krijg!

Jorien

Jorien

12-01-2023

Wij hebben een hele fijne week gehad met Ashley als kraamhulp. Het is heel fijn om haar om je heen te hebben, vooral omdat wij elkaar ook kennen. Ze stelt je goed op je gemak, heeft verstand van zaken en denkt goed mee. Ook legt ze je natuurlijk helemaal in de watten!

Man with Bun_edited.jpg

Maaike

Maaike

12-01-2023

Ashley is na de geboorte van mijn beide dochters onze kraamverzorgende geweest. En dat was ontzettend fijn! Ashley is professioneel en kan deskundig advies geven als dat nodig is. Ze stem daarin goed af op wie ze voor zich heeft en de ideeën en opvattingen van het gezin waar ze kraamt. Ashley is daarnaast ontzettend lief en zorgzaam, en vindt het leuk om je helemaal in de watten te leggen en je bijvoorbeeld te verrassen met lekkere hapjes. Ze zet net dat stapje extra en betrok de ‘grote zus’ bij de verzorging. Ashley voelt goed aan wat er nodig is en is ze is een rustig en prettig persoon om om je heen te hebben.

 

Mede dankzij Ashley kijk ik met veel plezier terug op beide kraamperiodes!

Annet

Annet

12-01-2023

Wat een super fijne kraamweek hebben wij gehad met Ashley.

Vanaf het begin voelde het vertrouwd. Ze kwam zeker en kundig over.

Wij zijn heerlijk in de watten gelegd met onder andere lekkere fruitcreaties.

Daarnaast was Ashley super lief voor onze andere twee dochters, waar ze ook regelmatig wat leuks mee ging doen.

 

De week was helaas snel voorbij.

Wij raden Ashley zeker aan!

Man with Bun_edited.jpg
bottom of page