top of page

Ervaringen

Op deze pagina lees je de ervaringen hoe gezinnetjes de kraamzorg ervaren hebben. Laat je mij weten hoe je Life Kraamzorg hebt ervaren? Dan deel ik het graag voor andere aanstaande ouders.

_
2e0d384c-fd2a-4af8-b0e9-4ca33aad21e2.JPG

Maeson 05-04-2024

Anna Paulowna

Wij hebben een ongelofelijk fijne kraamtijd gehad door alle hulp van Ashley! Een fijne tijd voor zowel papa, mama, de baby & grote zus. Ze nam voor alles de tijd en geen vraag is gek. Veel zorg werd ons ontnomen zonder dat wij het door hadden, zo fijn. Niet te vergeten dat het ook gewoon onwijs gezellig was. Het was een goede afsluiting van een bijzondere tijd! Bedankt Ashley. 

Pien, 02-03-2024

Anna Paulowna

Life kraamzorg is een aanrader voor elk gezin! Ashley heeft goed voor ons gezorgd. Zij is heel bekwaam en naast de baby ook heel leuk met het broertje/zusje. Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek.

bc0684a7-5b7d-445b-877b-dec5dc67b334.JPG
_

Huub, 29-02-2024

Anna Paulowna

Wij hebben een onvoorstelbaar goede ervaring gehad met Life Kraamzorg! Ashley wist ons alles op geduldige en een voor ons prettige manier uit te leggen en voor te doen!

Ze nam ons een hoop uit handen zonder ons voorbij te gaan op wat voor manier dan ook! Ook gezellig kletsen en leuke verrassingen waren aan de orde van de dag! Kortom een betere start kun je je als nieuwe ouders niet wensen!

Olivia, 01-01-2024

Heerhugowaard

Ashley heeft van onze kraamweek een geweldige periode gemaakt. Ze legt alles rustig en duidelijk uit en verwend de ouders met van alles en nog wat. De verloskundige was tijdens de bevalling ook zeer tevreden over Ashley haar ondersteunende rol. Ik kan Ashley daarom ook ten zeerste aanbevelen. Echt alles, maar dan ook alles was dik voor elkaar!

45bbf020-683d-487b-91e7-05bb5920d81d.JPG
_
421fa3c0-273f-4a03-86d4-458248b4f60b.png

Elijah 06-12-2023

Julianadorp

Wat een gezelligheid en toch rust. Ashley wist precies wat we nodig hadden en liet ons luisteren naar ons eigen gevoel, maar had alle tips & tricks die nodig waren als we het even niet wisten. We werden enorm verwend en ook mijn zoon van 5 kreeg volle aandacht en kon dankzij Ashley ook echt ‘grote broer’ zijn.

Milan 09-11-2023

Schagen

Lieve Ashley, wij willen je bedanken voor de mooie kraamweek. Jouw hulp, deskundigheid en gezelligheid maken de eerste week met je kleintje fijner. Met elke vraag konden we bij jou terecht en alles was boven verwachting. Groetjes Alessandro & Diana

Noé, 01-11-2023

Groet

We hebben een heerlijke kraamweek gehad met Ashley. Ze is ontzettend kundig in haar werk. Super lief en aandacht voor onze dochter van 7 (en ook voor de grotere kinderen). Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden, kon goed mn ei kwijt bij haar. Ik beveel haar iedereen aan!!

b703fb6a-f8a3-4dbd-87ea-0dbc8e8df7bd.JPG
PHOTO-2023-09-15-16-21-53.png

Nova 04-09-2023

Alkmaar

Lieve lieve Ashley, Wat hebben wij de kraamtijd als bijzonder ervaren. We zijn dankbaar dat jij er deel van kon uitmaken. Je was gezellig, lief en oprecht met ons, we hebben onwijs veel aan je gehad. Kon met elke vraag bij je aankomen, en je voelde wat wij nodig hadden, en dat gaf je ons. Ik zou Ashley echt aan iedereen aanraden, ze maakt van je eerste week een feestje!! Wat vinden we het jammer dat ze weg is. We wensen je het aller beste in de toekomst! Liefs ons

Maud 16-08-2023

Heerhugowaard

We hebben onze kraamweek met Ashley als zeer prettig ervaren. Ze is rustig, gezellig en legt dingen goed uit. Daarnaast weet ze haar weg door het huis snel te vinden. Ook deed ze het super leuk met ons oudere zoontje.

93ab4362-e854-4c41-9ee8-54507092645a_edi
Lucas-ChantaldeGraaffPhotography-64.png

Lucas 08-08-2023

Anna Paulowna

De kraamweek hebben we mede dankzij Ashley als zeer fijne periode ervaren. Ashley is een toegankelijke meid waar we ons gelijk op ons gemak voelde. Met veel rust en ontspannenheid vertelde ze handige tips en tricks, waardoor we ons als kersverse ouders wat minder onhandig voelde. Ze dacht goed mee, hield ondertussen ons huishouden op orde en verraste ons met verwennerij van fruit. Ashley had veel geduld voor de borstvoeding en heeft ons hierin goed ondersteund. Wij kunnen Ashley van harte aanbevelen en mochten wij een tweede kindje verwachten, hopen we dat ze nog een plekje voor ons heeft.

Noah 05-07-2023

Koedijk

Wij hebben Ashley als erg prettig ervaren. Vanaf het kennismakingsgesprek, intake tot einde kraamweek. Ashley is professioneel, kundig, maar ook informeel, gezellig en doet lekker haar ding. Onze 2 jarige dochter was grote fan van haar, wat erg prettig is voor het hele gezin. Absoluut een aanrader!

Milou 11-06-2023

Heerhugowaard

Nog steeds hadden wij een fijne herinnering aan de kraamweek van ons eerste kindje.
De gedachte dat Ashley voor de tweede keer onze kraamweek zou komen verzorgen, gaf ons rust. 

We kijken terug op een mooie kraamweek, dagen vol gezelligheid, goede zorgen voor iedereen in ons gezin en alle tips om ons weer opweg te helpen. 

De shortjes voor de grote broers vielen goed in de smaak. Wat waren ze trots om onder jou begeleiding hun zusje te verzorgen. En aan het eind kregen ze daar nog een mooie diploma voor. 

Wat vonden wij het jammer dat je wegging, we gaan je allemaal missen!
Heel veel werkplezier bij de komende gezinnen, je bent een topper! 

WhatsApp Image 2023-06-29 at 15.05.03.png
PHOTO-2023-05-14-14-06-30.png

Jax 06-04-2023

Wieringerwaard

Wat een fijne ervaring hebben wij gehad met Ashley! Zorgzaam, een luisterend oor, super lief met onze andere zoon en fantastisch voor de baby. Ze gaf goede adviezen en veel informatie. Daarnaast zorgde zij voor een heerlijk ontspannen sfeer in huis. Wij zullen Ashley altijd aanbevelen bij andere toekomstige ouders!

2e2ef886-0002-4a5b-aaaf-d66f0b1867ba.png

Gijs 27-04-2023

t'Zand

Wat heb ik een heerlijk fijne kraamweek gehad door de goede zorg van Ashley. Met zoveel rust, liefde en kennis heeft ze alles voorgedaan en uitgelegd rondom de zorg voor onze zoon Gijs. 

Ze heeft duidelijk veel ervaring en kon al mijn vragen die ik had elke dag beantwoorden. Ze kwam met veel handige tips en trucs welke we meteen konden toepassen en dacht op alle fronten mee, zo had ze meerdere goede ideëen voor kraamcadeautjes om te vragen! 

Ze zorgde goed voor Gijs zodat ik mijn handen even vrij had en iets voor mezelf kon doen maar ze zorgde ook zeker goed voor ons en maakte meerdere verrassende en lekkere creaties. 

Al met al alleen maar lof en voor een eventuele 2e zouden we haar direct weer vragen!

WhatsApp Image 2023-04-25 at 08.00.33 (1).png

Bodhin 05-04-2023

Omdat de kraamverzorgster die eigenlijk bij ons zou komen twee bevallingen op hetzelfde moment had, kwam Ashley haar vervangen tijdens onze kraamweek. In eerste instantie waren we hier niet zo blij mee, omdat we al hadden kennisgemaakt met de kraamverzorgster die bij ons zou komen en een goede klik met haar dachten te hebben. Daarnaast hebben we een hond die niet de makkelijkste is en niet met iedereen kan opschieten, dus we waren wat huiverig toen we hoorden dat Ashley bij ons zou komen. Achteraf zijn we ontzettend blij dat ze bij ons is geweest! Ze was de grootste maatjes met onze hond, verraste ons met lekkere en creatieve (op ons verzoek vegan) hapjes in de koelkast, heeft ons huishouden draaiende gehouden en het belangrijkste: ze heeft de baby en mij op liefdevolle en zachte wijze verzorgd. Ze heeft ons goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding en heeft ons heel goed begeleid bij het zetten van de eerste stappen in het ouderschap. Lieve Ashley, wat fijn dat je bij ons was! We hadden het niet anders gewild. Heel veel succes als ZZP'er, je bent een topper! Oh ja, nog één tip: denk om je eigen pauzes 😉. 
Liefs, Delano, Tamara & Bodhin.

Anna Paulowna 

Baby Anouk Life Kraamzorg

Sev

Ashley was onze kraamverzorgende tijdens de kraamweek van ons tweede zoontje Sev! De bevalling is goed verlopen en Sev deed het in de kraamweek harstikke goed. Het verliep eventjes anders door de griep bij onze peuter en partner, maar dit heeft de week wel heel bijzonder gemaakt. Ashley zorgde voor kalmte en wist precies waar wij haar nodig hadden. Zo zorgde ze niet alleen voor baby Sev maar ook voor onze peuter Moos. Ashley weet heel goed waar zij het over heeft en benaderd alles op een hele fijne en lieve manier. Zo heb je niet het gevoel van een ‘’vreemde’’ in huis. Alles ging in goed overleg, niks moet en alles mag. Daarnaast hadden wij het gevoel dat ze haar werk ook echt met liefde deed. Net even die extra dingen zoals een knoop uit mijn rug los masseren of het maken van mooie fruitcreaties. Ons gezinnetje is compleet. Maar mocht er toch nog een derde komen dan hopen wij Ashley weer te zien.

bottom of page